SharePoint Spaces


SharePoint Spaces möjliggör så att du kan se ditt företagets digitala innehåll i en blandad verklighet (mixed reality) direkt på intranätet. Detta öppnar upp för en ny epok av smarta digitala arbetsplatser med tät integration mellan 3D och artificiell intelligens (AI).

Med SharePoint Spaces kan vanliga användare skapa och visa 3D-innehåll och 360-graders video direkt i webbläsaren. Användare kan även ta på sig på ett headset för att visualisera information och med stöd av handkontroller interagera med innehåll från flera vinklar. Nya möjligheter för medarbetare att interagera med objekt som kan vara för många, för stora eller för dynamiska för att uppleva i den verkliga världen eller i en tvådimensionell miljö blir nu tillgängligt direkt på intranätet.

Företag kan skapa fördjupade virtuella världar för visning av data och dokument direkt i SharePoint. Helt klart ett välkommet tillägg till den smarta digitala arbetsplatsen baserat på Microsoft 365.

Det finns just nu möjlighet att ansöka om tidig tillgång till SharePoint Spaces – Early Access Program

För mer information om SharePoint Spaces – https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/blog/2018/05/21/sharepoint-innovations-transform-content-collaboration-with-mixed-reality-and-ai/