Om mig…

Namn: Henrik Yllemo
Ålder: 49 (född 8 juli 1972)
Familj: Fru och barn
Bor: Sävedalen, Göteborg
Yrke: Lösningsarkitekt, Projektledare (PMP)®
Anställning: Founder at Ylltec

View Henrik Yllemo's profile on LinkedIn
Profil
Hej och välkommen till min bloggsida här kan ni finna information om de saker jag tycker är intressanta, såsom projektledning, applikationslivscykler, gruppsamarbete och så klart en hel del som berör systemutveckling.

Precis vid gränsen till Göteborg i en liten del av Partille som heter Sävedalen bor jag och trivs väldigt bra här. Jag bor tillsammans med min underbara fru som stöttar och hjälper mig med allt möjligt och vi har en gemensam dotter och två bonusgrabbar.

Med solid erfarenhet från att tidigare drivit och ansvarat för mitt egna mjukvaruföretag och med en lång rad lyckade projekt och konsultuppdrag så förstår jag mycket väl de nödvändiga affärsprocesser och vikten av tydlig kommunikation.

I min yrkesroll är förmågan att se till helheten, analysera strukturer och processer för att nå uppsatta målen, samt förmågan att kunna kommunicera och visualisera målen på ett övertygande sätt centralt för min framgång.

Min ambition är att dela med mig av mina tankar och verktyg kring detta här på bloggen så andra kan ta del av mina erfarenheter.

Mina mål är att fortsatt förbättra utveckling av system, processer och människor.

Med över 20 års passionerad erfarenhet av systemutveckling, samt en kombination av moderna projektmetodiker och aktivt ledarskap, säkerställer jag högt kvalitativa leveranser på rätt tid och enligt mål.